Saadan_fungerer_DyrenesEnergi-2-1024×319-2

EN STRØM AF GOD ENERGI

Hos Dyrenes Energi formår vi at gøre en forskel for både mennesker og dyr – og vi går ikke på kompromis med hverken den gode strøm, den gode pris eller det gode formål.
Din elforsyning er lige så vigtig for os som det gode formål, og derfor giver vi dig mulighed for at støtte dyrene – uden at det kan ses på regningen.

Elforsyning, der ikke slår fejl

SEF Energi A/S forhandler strøm og naturgas på de respektive nordiske børser og videresælger det til dig til indkøbspris/spotpris + tillæg til vindstrøm. For den håndtering tager vi en fast pris på 39 kr. om måneden for strøm og 49 kr. om måneden for naturgas. Vi kalder den faste pris for ‘abonnement’.

Hvis du vælger at udskifte din nuværende energileverandør og i stedet bliver en del af DyrenesEnergi, donerer SEF Energi A/S et fast bidrag på 10 kr. om måneden til Dyrenes Beskyttelse på dine vegne. Tilmelder du dig både strøm og naturgas, har du derfor mulighed for at støtte Dyrenes Beskyttelse med 20 kr. om måneden.

Så kan du både sætte flueben ved god elforsyning og ved at støtte en god sag.

Et elselskab med et twist

Vælger du at skifte elselskab til os, så vil du få el- og naturgas, præcis som du plejer, men her vil der, som nævnt, overføres et beløb direkte til dyrene og dyrenes velfærd.

For at gøre overgangen fra dit tidligere elselskab så nemt og bekvemt som muligt, beholder du din nuværende elmåler samt eventuelle ledninger ind til din bolig. Det eneste, du skal bekymre dig om, er derfor at give besked om, at du skifter, og så kan du læne dig tilbage, nyde din gode samvittighed og din nye elforsyning, der samtidig vil bygge på grøn energi.

Der er mange fordele ved at vælge os som dit nye energiselskab – især fordi vi har hjertet med i alt, vi laver. Vi er et humant elselskab, der sætter pris på andet end god elforsyning, og derfor vil du automatisk blive en del af vores miljørigtige politik og vores grønne familie.
Skifter du samtidig til vores elselskab, så kan du sagtens give dig selv en high-five, for med vores grønne elforsyningspolitik sparer du miljøet for 3,9 tons COom året.

Med DyrenesEnergi får du altså strøm og naturgas til konkurrencedygtige markedspriser, samtidig med at du støtter dyrevelfærden og sparer miljøet for en masse CO2-udledning – spørger du os, så er det en vindersituation, uanset hvordan du kigger på det.

Tag kontakt til os i dag for at høre, hvordan du bliver en del af vores koncept.

Bliv kontaktet