Om_DyrenesEnergi

DIT VALG – DYRENES VELFÆRD

DyrenesEnergi er et koncept ud over det sædvanlige. Vi kombinerer nødvendigheder med hjertesager, så folk ikke skal vælge mellem strøm og velgørenhed.
I vores samarbejde med SEF Energi A/S og Dyrenes Beskyttelse forsøger vi at gøre energi til en bæredygtig og miljørigtig del af hverdagen. Vores mission er at få så mange mennesker væk fra olie, gas og andre fossile brændstoffer – og i stedet mod en grønnere og venligere energiressource, såsom vind.

Vi arbejder for at gøre vores verden et grønnere sted, hvor dyr, mennesker og planeten trives – hånd i hånd.

 

Et alternativt koncept

Vores koncept er bygget til alle folk – uanset familiestørrelse, geografisk placering og indkomst. Dine donationer til Dyrenes Beskyttelse vil nemlig komme løbende fra elselskabet SEF Energi A/S, så du ikke mister noget ved at blive en del af vores verden. Tværtimod vil du få den gode samvittighed på plads og stadig få den energi, der passer til jeres forbrug – blot grønnere.

Dyrenes Beskyttelse har i 140 år arbejdet med at sikre dyr gode vilkår i Danmark og hjælpe dyr i nød. SEF Energi A/S ligger i Svendborg og leverer el og naturgas til konkurrencedygtige priser i hele landet – fælles for dem begge er, at de vil mere end blot det nødvendige. De vil hjælpe. Det er disse to, som står bag DyrenesEnergi, og det er vores opgave at præsentere danskerne for vores alternative koncept, så alle har mulighed for at være med til at gøre en forskel.

Vi kan hjælpe alle i gang med grøn energi og velgørenhed – og det gør vi med glæde.

 

En hverdag med grøn energi og velgørenhed

Vores mærkesager er grundstenene i vores hverdag, men vores fokus er naturligvis også, at du får et energiselskab, som medbringer det, du kender fra før – blot med et lille twist, der hedder grøn energi og velgørenhed.

Hos DyrenesEnergi vil du få:

  • El og naturgas præcis som du plejer
  • Du bibeholder din nuværende måler og ledninger ind til din bolig
  • Du bidrager med en fast donation til DyrenesBeskyttelse
  • Du sparer miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
  • Du modtager din næste energiregning fra DyrenesEnergi

Tilmelder du dig DyrenesEnergi får du ikke kun et nyt elselskab – du vil blive en del af et nyt fællesskab. Vi glæder os til at præsentere dig for vores verden.

Vil du vide mere om, hvem vi er, hvad vi står for, eller hvordan vores samarbejde fungerer? Så er du velkommen til at ringe på 60 20 77 20 eller skriv til os, hvorefter vi kontakter dig telefonisk. Er du klar til at sprede miljøvenlige tanker? Vi er i hvert fald klar til dig.