Hvorfor_DyrenesEnergi

GOD ENERGI – TIL DIG OG DYRENE

Vi bruger mere og mere energi, og selvom mange mennesker har fået en grøn tankegang, så vil vi gerne have endnu flere med på vognen. DyrenesEnergi er skabt af SEF Energi A/S i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse, og med vores koncept hjælper du med at opretholde og udvikle dyrenes velfærd – uden at du går på kompromis med din elforsyning.

Sammen med SEF Energi A/S og Dyrenes Beskyttelse går vi forrest i kampen om at gøre vores planet frodig og grøn igen – og du kan allerede blive en del af vores rejse i dag.

 

Dyrenes velfærd er vores ansvar – er det dit?

Den bæredygtige og miljøvenlige tankegang, som du vil blive en del af her, er fremtiden inden for energi. Støtter du bæredygtighed, så støtter du planeten – og så støtter du os. Når du støtter os, så skriver du dig op til at modtage el fra SEF Energi A/S, og i så fald støtter du vores fælles værdier og koncept.

Udover at bakke op om den grønne energi SEF Energi A/S leverer, så arbejder vi også for, at dyr over hele kloden modtager tryghed og respekt fra mennesker. Dyrene er menneskets ansvar – de fortjener vores opmærksomhed, og derfor støtter vi Dyrenes Beskyttelse og deres store arbejde inden for dyrenes velfærd.
Tilmelder du dig vores fællesskab, så vil du løbende støtte dette arbejde.

Når du tilmelder dig DyrenesEnergi, donerer SEF Energi A/S nemlig hver måned 10 kr. af abonnementet til Dyrenes Beskyttelse. Tilmelder du dig både el og naturgas, har du altså mulighed for at støtte Dyrenes Beskyttelse med 20 kr. om måneden.
20 kr. om måneden kan gøre en stor forskel for planeten, dyrene og mennesket – så tvivl ikke på din rolle.

 

Vinden blæser os den rigtige vej

Hos DyrenesEnergi lader vi SEF Energi A/S vise vejen mod god energi – og de bliver ledt videre af vindenergi. Denne form for grøn energi er oplagt i det danske land, og dette har vi tænkt os at udnytte. Fordi vi består af et bæredygtigt energikoncept, vil din forbrugte mængde strøm i boligen produceres tilsvarende af vindmøller. Samtidig er du med til at reducere CO2-udledningen med 3,9 tons. pr. år (gennemsnitlig husstand på 4.000 kWh/år).

På den måde tager du ansvar for god dyrevelfærd og miljøet, hvor du støtter den bæredygtige produktion af vindenergi.

Vil du være en del af vores bæredygtige miljø, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Har du brug for at høre mere om, hvorfor du skal vælge vores energiløsning, så sidder vi klar til at besvare alle dine spørgsmål – ring på 60 20 77 20. Giv os chancen for at finde den rigtige energiløsning til dig, så du kan få lov til at gøre en god gerning oven i.

Bliv ringet op