hund og mennekse

Hjælpeorganisationer

For at få vores vision ud i verden, får vi hjælp fra en hjælpeorganisation. For at vi kan bekæmpe dårlig dyrevelfærd, må vi stå sammen – side om side – og det har vi valgt at gøre med Dyrenes Beskyttelse. Dyrenes Beskyttelse går ind for alt det samme som DyrenesEnergi gør, og derfor er det den oplagte hjælpeorganisation at samarbejde med. Dette er opstået i takt med, at dyrevelfærd og grøn energi fortsat er et fast emne på den miljørigtige dagsorden hos politikere såvel som private mennesker.

Det er et samarbejde, der går ud på at hjælpe hinanden med vores fokuspunkter – dyr, natur og mennesker.

En hjælpeorganisation med vores værdier

Hos DyrenesEnergi har vi længe forsøgt at få verden til at hoppe med på vores koncept, og selvom det er en opadgående kurve, så kan alle have brug for en hjælpende hånd. Vores hjælpende hånd kom fra hjælpeorganisationen Dyrenes Beskyttelse, som gør et kæmpe arbejde for at skabe trygge rammer for dyr over hele verden.

Der er ingen tvivl om, at vi som organisationer har brug for hinanden, og havde vi ikke startet dette samarbejde, var vi ikke nået til der, hvor vi er i dag – et sted, hvor energien er grønnere, dyrene er gladere og mennesker er mere fornuftige.
Men som vi siger: ’’Alt kan opgraderes’’, og det samme kan mennesket. Vi kan stadig spare mere på vores energi ved at bruge grøn energi, og vi kan stadig være sødere ved dyrene.

 

Når du vælger DyrenesEnergi, får du:

  • El og naturgas præcis som du plejer
  • Du bibeholder din nuværende måler og ledninger ind til din bolig
  • Du bidrager med en fast donation til DyrenesBeskyttelse
  • Du spare miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
  • Du modtager din næste energiregning fra DyrenesEnergi

Kontakt os

  • Ring på 60 20 77 20 eller
  • skriv til os, hvorefter vi kontakter dig telefonisk – sammen finder vi den rigtige energiløsning til dig

Derfor er vores elselskab et perfekt sted for folk, der mener, de kan gøre en forskel. Den mindste hjælpende hånd er en hjælp, og vores hjælpeorganisation vil bukke og takke for alle donationer, vi giver dem gennem vores elselskab.

Lad os hjælpe hinanden – vi kommer nemlig ikke videre på egen hånd.

Et anderledes elselskab kræver en god hjælpeorganisation

Grunden til, at vi valgte en hjælpeorganisation, er, at vi gerne ville støtte en god sag. På trods af at det ikke er nemt at vælge mellem de mange hjælpeorganisationer, så matchede Dyrenes Beskyttelse og deres værdier perfekt til os.
Da vi valgte at stifte et anderledes energiselskab, var vi ikke i tvivl om, at vi ville støtte et velgørende formål. For at sætte fokus på et problem, der berører os alle, så har vi forsøgt at kombinere dyr og el. Det har nemlig været vores ønske, at alle – også folk, der ikke er dyreentusiaster – kan blive informeret om manglende dyrevelfærd og dermed gøre en forskel.

Dyrenes Beskyttelse er en hjælpeorganisation, der sørger for at støtte de dyr, som ingen tager sig af. Hver dag har flere og flere dyr brug for hjælpeorganisationen, og med vores hjælp kan de fortsætte deres arbejde med at redde og hjælpe dyr.

Denne hjælpeorganisation er helt afhængige af, at folk donerer penge til deres arbejde – og det er her DyrenesEnergi kommer ind i billedet. Vores kunder skriver sig automatisk op til at donere overskuddet til Dyrenes Beskyttelse, så vores kunder gang på gang kan nikke genkendende til, at de støtter en god sag.

Vi står sammen om at redde dyrene fra deres nuværende tilværelse – og ovenikøbet redder vi planeten fra at løbe tør for ressourcer. Det er en samlet indsats, og resultatet vil være anerkendt af både dyrene, Jorden og din medmennesker.