får på mark med vindmøller - dyrenes energi & dyrenes beskyttelse

Grøn energi og vindenergi

Grøn energi kan for mange virke uklart, og derfor er der mange, der fravælger denne energikilde. Men hos DyrenesEnergi skaber vi større fokus på denne mulighed, da der er store gevinster at hente – både miljømæssigt, men også ud fra et økonomisk perspektiv.

Tænker man grøn energi ind i sit energiforbrug, så spiller man en stor rolle i at skåne vores planet og sparer samtidig verden for at skulle bruge store ressourcer på at udvinde kul- og oliereserver.
Grøn energi er med til at begrænse klimaforandringerne, der opstår på baggrund af vores store forbrug af energikilder som kul, olie og gas. Benytter vi os i stedet af vedvarende kilder, såsom grøn energi fra vind, så slipper de ikke op, og vi sparer kloden for et overforbrug af ressourcer, den ikke har til rådighed.

Med Dyrenes Energi kan du være med til at gå forrest i kampen om at gøre vores planet grøn igen. Du kan læse meget mere om, hvilke fordele du kan drage nytte af, ved at skifte dit elforbrug til os.

 

Lad vinden vise vejen mod grønnere energi

En af de energikilder, der farer frem i Danmark, er vindenergi. Vindkraft har vist sig at være det mest miljørigtige og bedst økonomiske alternativ til elproduktion, og derfor finder vi denne form for grøn energi ekstra interessant her hos DyrenesEnergi. Vindenergi er et udtryk for grøn energi med en bæredygtig energipolitik, og den støtter op om alt det, vi står for her hos os.

Fra en bæredygtig vinkel er vindenergi en af de bedste investeringer inden for grøn energi, da vinden kan levere op til 100 gange så meget energi, som den bruger til at fremstille energi. Som en ubegrænset ressource er vinden derfor en af vores bedste venner, når det kommer til at skabe større fokus på grøn energi.

 

Når du vælger DyrenesEnergi, får du:

  • El og naturgas præcis som du plejer
  • Du bibeholder din nuværende måler og ledninger ind til din bolig
  • Du bidrager med en fast donation til DyrenesBeskyttelse
  • Du spare miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
  • Du modtager din næste energiregning fra DyrenesEnergi

Kontakt os

  • Ring på 60 20 77 20 eller
  • skriv til os, hvorefter vi kontakter dig telefonisk – sammen finder vi den rigtige energiløsning til dig
lam dyrenes energi dyrenes beskyttelse

Vindenergi er samtidig oplagt at inddrage i et land som Danmark, da blæst ikke er fremmede for os. Danmark er også en af de mest troværdige producenter – og brugere – af vindenergi, da vi gennem mange år har specialiseret os inden for grøn energi som vindenergi og den teknologi, der hører med.

Hos DyrenesEnergi tror vi på, at grøn energi er vejen frem – og et land som Danmark er et oplagt sted at starte, hvis hele verden skal med på bølgen af grøn energi.

Grøn energi – så er du godt dækket ind

Udover at spare Jorden for unødvendig last, så er der mange andre fordele ved grøn energi. Eksempelvis er grøn energi til rådighed over hele verden, og der er derfor ingen lande eller mennesker, der bliver udeladt. I forlængelse af dette er der også den fordel, at disse energikilder aldrig forsvinder. Det vil sige, at uanset hvor store dele af verden, der anvender grøn energi, så vil ressourcerne aldrig slippe op. Anvender du eksempelvis vindenergi, så kan du derfor bruge løs – og endda med god samvittighed.

Den bæredygtige tankegang, som DyrenesEnergi er bygget på, er fremtiden inden for energi. Hvis vi ønsker at beholde vores planet og alle de goder, som følger med, så skal bæredygtig og grøn energi ind i fleres hverdag. Støtter du bæredygtighed, så støtter du planten – og bruger du elselskabet, DyrenesEnergi, så kan vi samtidig garantere dig, at du også støtter Hjælpeorganisationen Dyrenes Beskyttelse.

Giv planten endnu en chance for at bevise, hvad de naturlige energikilder kan gøre. Hos DyrenesEnergi bakker vi op om, at både planeten og dyrene bliver første prioritet. Gå i vores fodspor og oplev glæden ved at hjælpe Jorden – blot ved at skifte til grøn energi.