katigræs_stor

Energiselskaber

Som et moderne energiselskab har vi stor fokus på bæredygtighed og grøn energi, da vi ved, det er vejen frem. Ressourcerne på Jorden bliver brugt i en sådan fart, at der snart ikke er mere at bruge af – og derfor skal vi nu til at tænke ud af boksen og finde frem til nye, bedre og længerevarende energikilder.

Hos DyrenesEnergi har vi siden begyndelsen måtte tænke ud af boksen, da vi er et energiselskab, der kombinerer elforsyning og dyrevelfærd, så vi er rustet til den udfordring, der står for døren. Vi er et troværdigt energiselskab, der kan levere grøn energi til dig, så du med god samvittighed kan se tv, tænde for varmen og have lyset tændt.

Vær på forkant med udviklingen

Den grønne energi er en nødvendig kilde for hele verdens befolkning, og du kan tyvstarte allerede nu ved at melde dig ind i DyrenesEnergi. Vores energiselskab har længe haft fokus på den grønne omstilling, og vi ønsker at gøre tingene en smule anderledes – ikke kun med vores koncept, som adskiller sig fra alle andre, men i alle facetter af vores selskab.

Det er vores mål at gøre grøn energi lettilgængeligt for hele Danmarks befolkning, så vindenergi kan få en endnu større rolle i den danske miljøpolitik. Som et energiselskab, der i høj grad har fokus på udvikling og udvidelse af grøn energi, forsøger vi altid at gøre det nemt for vores kunder, så de modtager, hvad de har brug for – og helst lidt mere end det.

Mange af vores konkurrenter lader kunderne gøre store dele af arbejdet, men det er ikke en del af vores koncept. Vi rådgiver og vejleder løbende vores kunder, så de altid kan forvente, at vi er et energiselskab, de kan regne med – både økonomisk, men også i forhold til, hvad vi leverer.

 

Når du vælger DyrenesEnergi, får du:

  • El og naturgas præcis som du plejer
  • Du bibeholder din nuværende måler og ledninger ind til din bolig
  • Du bidrager med en fast donation til DyrenesBeskyttelse
  • Du spare miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
  • Du modtager din næste energiregning fra DyrenesEnergi

Kontakt os

  • Ring på 60 20 77 20 eller
  • skriv til os, hvorefter vi kontakter dig telefonisk – sammen finder vi den rigtige energiløsning til dig

Der kan være penge at hente, hvis man ikke er opmærksom på, hvor meget man betaler til sit nuværende energiselskab, og DyrenesEnergi er et af de steder, hvor din økonomi kan få en pause, og hvor din generøse side kan give til et velgørende formål.

Det er det bedste fra to verdener at bruge os som energiselskab, da du både finder tilfredsstillelse i din elforsyning, mens du donerer penge til dyrenes velfærd.

Et energiselskab du kan stole på

Hos DyrenesEnergi arbejder vi for, at du skal kunne se et formål med dit valg af energiselskab. Du skal kunne se en idé med, at du har valgt vores grønne miljøpolitik frem for andres, og det arbejder vi på højtryk for at bevise.
Vi tager udgangspunkt i vores kerneværdi om, at bæredygtighed skal kunne betale sig – både kortsigtede og langsigtede. Med andre ord forsøger vi som energiselskab at gøre en forskel for alle elforbrugere, der gerne vil spare en mønt.

Vores vision har gjort grøn energi til et mere tilgængeligt marked, og vi åbner dermed op for flere muligheder, som kan gavne både dig som forbruger, men også klimaet. Med grøn energi som din foretrukne energikilde i dit elforbrug, kan vi vejlede dig til, hvordan du kan spare, så du kan nyde.

Vi er uden tvivl et alternativ til andre energiselskaber, og vi adskiller os i høj grad fra vores konkurrenter. Vi inddrager et godt formål, så vores kunder føler og ved, at de giver alt det, de får, tilbage. Det er et koncept, vi er stolte af – og med god grund. For hvert år hjælper vi mange dyr med at få et bedre liv, alt i mens vi hjælper mennesker med at få dagligdagen til at køre rundt. Se, det er et energiselskab, du kan regne med. Læs også meget mere om fordelene ved at køre dit elforbrug igennem DyrenesEnergi.