heste

Elforsyning og Elselskab

DyrenesEnergi er et elselskab, der formår at kombinere to vigtige ting – elforsyning og dyrevelfærd. Denne kombination lyder måske som en god idé, der aldrig vil lykkes, men tro bare om igen. DyrenesEnergi er elforsyning der gør en forskel for mennesker og dyr over hele Danmark – helt uden at gå på kompromis med den gode pris, den gode service og det gode formål.

Din elforsyning er lige så vigtig for os, som dyrene er, og derfor er du garanteret et elselskab, der står ved din side og støtter dig, ligesom du støtter dyrene. Hos elselskabet DyrenesEnergi støtter du det gode formål – helt uden det kan ses på regningen.

DyrenesEnergi – en grønnere elforsyning

At skifte elselskab er nemt og bekvemt for dig som forbruger. Du kan nemlig helt selv vælge, hvilket selskab der skal stå for din elforsyning. Har du derfor en brændende passion for dyrene, eller vil du blot støtte en god sag, så kan du nemt skifte din elforsyning over til elselskabet DyrenesEnergi.

Vælger du elforsyning fra os, så vil du få el- og naturgas, præcis som du plejer, men her vil overskuddet derimod gå direkte til dyrene og dyrenes velfærd. Dette vil være en fast donation til DyrenesBeskyttelse, så du kan sætte flueben ved at støtte en god sag.

 

Når du vælger DyrenesEnergi, får du:

  • El og naturgas præcis som du plejer
  • Du bibeholder din nuværende måler og ledninger ind til din bolig
  • Du bidrager med en fast donation til DyrenesBeskyttelse
  • Du spare miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
  • Du modtager din næste energiregning fra DyrenesEnergi

Kontakt os

  • Ring på 60 20 77 20 eller
  • skriv til os, hvorefter vi kontakter dig telefonisk – sammen finder vi den rigtige energiløsning til dig

For at gøre overgangen fra din tidligere elforsyning  til os så nem som mulig, bibeholder du din nuværende elmåler samt eventuelle ledninger ind til din bolig. Med andre ord skal du blot give besked om, at du skifter elselskab, og så kan du læne dig tilbage, med god samvittighed, og nyde din nye elforsyning, der samtidig vil bygge på grøn energi. Læs mere om a skifte til DyrenesEnergi under “Sådan fungerer DyrenesEnergi“.

Grøn energi får en stadig større rolle i samfundet, og vælger du os som dit elselskab tager du et skridt ind i en grøn verden. Elforsyning hvor du i høj grad kan få lov til at gøre en forskel.

Elforsyning der gør en forskel for dyrene og planeten

Hos DyrenesEnergi er vi en samling af dyreentusiaster, der ønsker at gøre vores verden til et bedre sted. For at kunne gøre Jorden til et bedre sted, så er det helt centralt, at vi begynder at tænke over vores elforsyning, men også hvilket elselskab vi anvender.

Mange skifter elselskab, fordi det rent logisk kun kan betale sig for dem. Store dele af de mennesker, der skifter til vores elforsyning, deler samtidig vores passion for dyrenes velfærd. Men som et troværdigt elselskab skal vi naturligvis kunne tilbyde god og stabil elforsyning – også selvom dyrevelfærd er en af grundstenene i vores vision.

Der er mange fordele ved at vælge et elselskab som os – især fordi vi har hjertet med i alt, vi laver. Vi er et humant elselskab, der ikke kun sætter pris på god elforsyning, og derfor vil du automatisk blive en del af vores miljørigtige politik og vores grønne familie. Elforsyning fra os, betyder du sagtens kan give dig selv et klap på skulderen, for med vores elforsyningspolitik, der består af grøn energi, der sparer du miljøet for 3,9 tons CO2 om året.

Ved at skifte elselskab til DyrenesEnergi gør du ikke kun dig selv og din økonomi en tjeneste, du gør også dyrene og planeten en tjeneste. Har du nogle spørgsmål til, hvordan du kan være med til at redde dyrene eller starte trenden med grøn energi, så er du velkommen til at kontakte os.