Dyrevelfærd dyrenesbeskyttelse

Dyrevelfærd og Dyrenes beskyttelse

Velfærd er et vidt begreb – desværre, men hos DyrenesEnergi og Dyrenes Beskyttelse er dyrevelfærd en forpligtelse, vi gerne påtager os, så dyr over hele Danmark, og endda verden, kan leve et godt og trygt liv både fysisk og psykisk.
At dyrevelfærd afhænger af øjnene, der ser på det, er den hårde sandhed, og derfor har vi valgt at kombinere vores elselskab med dyrevelfærd, så vores kunders handlinger kan være med til at forbedre dyrenes levevilkår.

I samarbejde med Dyrenes Beskyttelse har vi altså påtaget os opgaven at rette op på holdninger og handlinger, der ikke er til glæde for dyr. Dyr og mennesker bør leve i harmoni – i hvert fald hvis du spørger os.

 

Dyrenes Beskyttelse – nogle værdier vi støtter

Til daglig arbejder vi for at forbedre livskvaliteten for både mennesker og dyr – mennesker i form af deres behov for god og grøn elforsyning og dyrene i forhold til, at de fortjener respekt og tryghed i en verden, hvor mennesket hersker.
Det er vores optik, at der med dyr følger et ansvar. Dyr fortjener vores opmærksomhed, og derfor sætter vi alt ind for, at dyrevelfærden omkring os er i top.

Vi har valgt at bakke op om det arbejde, Dyrenes Beskyttelse laver hver dag for at styrke dyrevelfærden. Deres vision er at skabe et bæredygtigt og respektfuldt forhold mellem dyr, mennesker og natur. Da vi har fokus på grøn energi, arbejder vi selv for et godt forhold mellem mennesker og natur, og derfor er Dyrenes Beskyttelse den optimale samarbejdspartner for os, da de fokuserer på dyrevelfærd – uden at glemme mennesket og naturen.

 

Når du vælger DyrenesEnergi, får du:

  • El og naturgas præcis som du plejer
  • Du bibeholder din nuværende måler og ledninger ind til din bolig
  • Du bidrager med en fast donation til DyrenesBeskyttelse
  • Du spare miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
  • Du modtager din næste energiregning fra DyrenesEnergi

Kontakt os

  • Ring på 60 20 77 20 eller
  • skriv til os, hvorefter vi kontakter dig telefonisk – sammen finder vi den rigtige energiløsning til dig

Dyr har en unik evne til at skabe sociale relationer mellem mennesker, og man hører ofte, at dyr formår at skabe mening og glæde i mange menneskers hverdag. Dyr kan lære en masse af mennesker, men mennesker kan i høj grad også lære noget af dyr. Dyr anvendes i dag ofte til social kontakt, og uanset om det handler om hjemløse, handicappede eller isolerede mennesker, så ser vi ofte, hvor stor indflydelse et dyrs nærvær kan have.

Vores samarbejde med Dyrenes Beskyttelse er en af grundstenene i vores hverdag, og vi er stolte over at kunne hjælpe dem i deres søgen efter et bedre liv for alt liv på Jorden.

Arbejde med dyrevelfærd i tankerne

Med elselskabet DyrenesEnergi støtter du løbende med donationer til hjælpeorganisationen Dyrenes Beskyttelse og dermed dyrevelfærd. Størstedelen af de donationer, der kommer gennem os og vores kunder, går til dyreformidling og dyreredning. Dyreredning indebærer eksempelvis udgifter til dyrelæge, transport af dyr og meget andet der styrker dyrevelfærden. De donationer Dyrenes Beskyttelse modtager fra DyrenesEnergi hjælper derfor med, at organisationen kan nå deres mål – og endda inden for realistiske tidsrammer.

Hos DyrenesEnergi stoler vi fuldt ud på den faglighed, Dyrenes Beskyttelse medbringer til samarbejdet. Deres faglige eksperter uddannes løbende inden for deres felt, og de kan derfor altid bidrage med den nyeste viden, det nyeste forskning og endda nogle nye metoder.
Denne konstante opdateret faglighed giver os den troværdighed, vi har brug for, når vi skal tiltrække dyreelskere til vores energiselskab, så vi fortsat kan redde flere dyr og fremme dyrevelfærden.

Vi søger nye medlemmer hver dag, der har lyst til at støtte det gode formål, som dyrevelfærd er. Har du lyst til at blive en del af vores projekt, så kontakt os endelige i dag.

Der er mange fordele ved at vælge et elselskab som os – især fordi vi har hjertet med i alt, vi laver. Vi er et humant elselskab, der ikke kun sætter pris på god elforsyning, og derfor vil du automatisk blive en del af vores miljørigtige politik og vores grønne familie.
Skifter du samtidig til vores elselskab, så kan du sagtens give dig selv et klap på skulderen, for med vores elforsyningspolitik, der består af grøn energi, der sparer du miljøet for 3,9 tons CO2 om året. Læs mere om et elforbrug ved DyrenesEnergi, og hvilke fordele du vil kunne drage nytte af.

Du gør altså ikke kun dig selv og din økonomi en tjeneste, du gør også dyrene og planeten en tjeneste. Har du nogle spørgsmål til, hvordan du kan være med til at redde dyrene eller starte trenden med grøn energi, så er du velkommen til at kontakte os.