gæs

Elforbrug og Strøm

Vi bruger alle strøm hverdag, og det er de færreste af os, der tænker over, hvor meget vi rent faktisk bruger. Vores elforbrug stiger og falder i tide og utide, og derfor kan det være svært at holde et overblik over, hvor meget strøm man bruger.

Med et elforbrug der bygger på grøn energi forsvinder alle disse bekymringer ud ad vinduet – for denne naturlige energikilde kan være kilden til, at du sparer tid, penge og bekymringer, så du i stedet kan nyde, leve og forbruge. Med DyrenesEnergi kan du tage hul på dit nye og grønnere liv, hvor bæredygtigenergi er i fokus, og hvor du støtter lige så meget, som du nytter.

 

En strøm af grøn energi

Det er ikke til at komme uden om, og i dag kan ingen af os leve uden strøm. Ens elforbrug er – hvad end vi erkender det eller ej – en stor del af det at leve, og derfor forsøger vi hos DyrenesEnergi at gøre elforbruget til en bæredygtig og miljørigtig del af hverdagen også.

Vores løsning er at få så mange væk fra olie, gas og andre fossile brændstoffer, så de i stedet søger mod et elforbrug der tager udgangspunkt i grønnere energi, som er en ressource vi som befolkning kan bruge, som vi lyster. Grøn energi og vindenergi udløber aldrig, og dens popularitet og tilgængelighed går kun én vej. Er du derfor ikke hoppet med på denne bæredygtige bølge endnu, så er det på høje tid, hvis du spørger os.

 

 

Når du vælger DyrenesEnergi, får du:

  • El og naturgas præcis som du plejer
  • Du bibeholder din nuværende måler og ledninger ind til din bolig
  • Du bidrager med en fast donation til DyrenesBeskyttelse
  • Du spare miljøet for 3,9 tons CO2-udledning om året
  • Du modtager din næste energiregning fra DyrenesEnergi

Kontakt os

  • Ring på 60 20 77 20 eller
  • skriv til os, hvorefter vi kontakter dig telefonisk – sammen finder vi den rigtige energiløsning til dig

Hos DyrenesEnergi lægger vi stor vægt på at kombinere to ting, der ligger vores hjerte nært. Vores energikoncept indebærer derfor, at du som kunde hos os støtter dyrenes velfærd – samtidig med, at du kan have god samvittighed over dit elforbrug. DyrenesEnergi består derfor af et samarbejde mellem SEF Energi A/S og Dyrenes Beskyttelse, hvilket er med til at bane vejen for, at vores bæredygtige koncept vil producere vindenergi til din bolig, så dit elforbrug følger en mere miljørigtig vej.

Få mere ud af dit elforbrug

Uanset hvor stort eller lille dit elforbrug er, så kan det godt betale sig at køre på grøn energi. Uanset om I er en familie på fire eller otte, så er grøn energi en gode måde, hvorpå I kan mindske jeres udgifter til elforbrug. Men det er ikke kun private boliger, der løbende ridder med på denne grønne el-bølge. Byer og kommuner bliver stadigt bedre og bedre inden for det grønne område – og her hos DyrenesEnergi er det målet, at vi hjælper alle i gang med deres grønne politik, så elforbruget i Danmark kan blive lige så grønt som juletræet juleaften. Du kan læse meget mere om vores ambitioner som energiselskab her.

Vores opgave er at præsentere vores koncept for danskerne, så alle får en konkret mulighed for at gøre en positiv forskel for klimaet ved eksempelvis at gennemføre elbesparelser via deres elforsyning. Alt dette starter naturligvis med, at vi går forrest og viser vejen for alle vores kunders elforbrug – og det gør vi med glæde.
Vores koncept om grønnere strøm og et miljørigtigt elforbrug spreder sig som ringende i vandet, da flere og flere danskere får øjnene op for, hvad bæredygtighed kan gøre for deres liv, deres omgivelser og for resten af verden.

Der er ingen tvivl om, at vi hos DyrenesEnergi har en holdning til, hvor jeres strøm skal komme fra – og ifølge os skal den helst komme fra vinden. Vinden er vores bedste ven, og med denne naturlige energikilde kan du undgå at skære i dit elforbrug, men derimod fortsætte med dine vaner og dit forbrug – imens du gør en forskel.

Grøn energi er fremtiden, og du kan starte dit fremtidige elforbrug allerede i dag, hvis du støtter DyrenesEnergi.